Kudlo, vaše děti jsou ještě malé na odchod...
...a v tu dobu jsem taky byla plna idealismu, že až vyrostou, bude mi jedno, kde budou, bylo to TAK daleko, ta doba jejich osamostatnění.
Dvě vyrostly - a jedno kde jsou mi fakt úplně není, a to máme ještě doma další dvě
, které nám zabíraí dost času a pozornosti.
Fakt není...jsem prostě ráda, že ty starší vídám poměrně často a že s vnučkama (jedné je už 11) a malým vnoučkem můžu být v častém kontaktu.
Vím a uvědomuju si, že to není samozřejmost, ale vážím si toho, že to tak můžeme mít - tak nějak vzájemně....co bude dál, stejně nikdo neví. A pořád pracuju a mám spoustu zálib i jen pro sebe a poměrně hezký manželství - to se nevylučuje.
Jsem prostě taková kvočna, co má ráda ty "svoje" kolem sebe a jsem ráda, že to tak je, ale určitě jsou lidi, co to mají jinak
.
Já bych byla ráda za mamku a tátu, kdyby tu ještě byli...mám to tak nějak na obě strany
, navštěvovala bych je ráda, mamka se na mě ale taky určitě nevázala ani trochu....
Mladší dcera prohlašuje, že pojede do UK - no, když to bude její přání...nic nenaděláme...bránit jí nikdo nebude
.