Jen poznámka na okraj: Horká linka kojení při Thomayerově nemocnici je naprosto nefunkční záležitost. Snažila jsem se tam dovolat (a to myslím opravdu snažila) 3dny. Sama paní na ústředně v Thomayerově nem. mi řekla, že je to téměř bez šancí, že to prostě neberou a skoro nikdo se tam nikdy nedovolá. Nakonec mi dala číslo na jinou linku na oddělení a tam mi to po 5 pokusech vzali. Rada z Horké linky kojení na počínající zánět prsu - "jeďte tam, co jste rodila ať se vám na to podívaj. K nám určitě ne, to musíte tam, co jste rodila. Jinak jen odstříkávat, nic jiného vám k tomu neřeknu." V případě, že člověk opravdu potřebuje poradit, nemá cenu se na ně vůbec obracet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.