| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Martino, moje děti nevědí, co mají ostatní děti, protože nikomu žákovské neprohlížejí. a pokud by se tak stalo a ony za mnou přišly s tím, proč mají za něco stejnou známku jako Pepa, kterému to jde hůř, tak jim to vysvětlím. normálně bych jim řekla, že pro Pepu je to velký pokrok, protože mu ... tak dobře nejde a potřebuje víc pomoct, a tak paní učitelka hodnotí to, jak se snažil a jak velký pokrok udělal. zpravidla tohle děti samy ocení, protože nejsou blbé a samy to vidí.
podívej, mně se hodně špatně hodnotí Klárka, která má výraznou dyslexii, Honzík, který má zase dysortografii, v porovnáním s Tadeášem, který nemá žádnou poruchu a učení mu jde o mnoho snáze, než těm dvěma předchozím. Přesto můžu ohodnotit, že Klárka mi sice píše chyby, ale doma s ní hodně pracují a ona opravdu dře, a je to vidět, a udělala velký pokrok, a taky holt ohodnotím hůř Honzu, se kterým doma nikdo nepracuje a on to sám fláká, a jedinou péči má u mě v doučování. Stejně tak ohodnotím Tadeáše, který je ohromně bystrý a učení mu jde jakoby mimochodem, ale pokrok udělal třeba v porovnání s Klárkou menší, daleko menší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.