Lído, ono je to bohužel opravdu kolikrát to, co ty děti jedí (chipsy). Když jsem poprvé přijela do Anglie jako Au Pair a byla v rodině, kde byli rodiče doma, tři týdny jsem vyloženě trpěla, protože mi prostě ty dávky jídla prostě nestačily a to jsem nebyla žádný jedlík. U nich teda alespoň byla ta zelenina. A jogurty se tam teda taky nijak nevyskytovaly. 9př - ke snídani grepový kompot, pak kafe v 10, k obědu opečená brambora (polovina)posypaná sýrem, pak v pět čaj a jedna sušenka a k večeři třeba talíř polévky). Možná jsem měla jen smůlu na nejedící lidi...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.