Já ji vodím, protože nechci, aby jí někdo ubližoval. jsem na MD s mladší dcerkou a mám dost času. Toho kluka tam máma nevodí. Ale on má mladší sestru prvňačku a tu tam ta jeho máma vodí a vyzvedává ji z družiny. Jinak on i z družiny chodí sám, jenom občas vyzvedává tu sestru, když asi máma nemůže. Když jsem ho konfrontovala prvně, tak ona nás právě zmerčila ze šatny od té své holky a přišla si ho bránit, chudáčka. To jsem právě nevěděla, tak jsem s ní nepočítala. A když jsem s ní mluvila v pátek, tak to ona šla asi do družiny vyzvednout tu svou holku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.