máma nekuřačka, táta kouřil, i doma. já se na to nepamatuju. prý jakmile začaly u mě jako prvorozeného dítěte záněty průdušek, okamžitě doma kouřit přestal, po zbytek svého pracovního života prý vykouřil v práci s kolegy cca 2 cigára denně (v kuřárně), později na dvorku. já ho potkala cca ve 20ti letech (mých) na ulici s cigaretou a málem jsme omdlela, ani jsem nevěděla, že kouří. na důchod kouřit přestal úplně. je nesmysl, že by v našem dětství ještě nikdo nevěděl o vlivu kouření na zdraví kuřáků aktivních i pasivních. určitě se to vědělo, leč mnozí nedbali
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.