| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Grainne,

tak já myslím, že s tím okolím je to mírnej alibismus, vlastně si taky vzpomínám na jednoho předka, co hulil jak fabrika a dožil se vysokýho věku.

Proti kouření jako takovýmu bojovat nehodlám, cizí zdraví je mi úplně šumák a považuju to za soukromou věc toho člověka, dokonce i potenciální dopad na státní rozpočet je mi šumák, pro mě je důležitý, aby mě nikdo neobtěžoval kouřem, když je toto splněno, ať si každej kouří třeba dubový listí.

Všeobecnej boj proti kouření z mýho hlediska ale jednu pozitivní věc přinesl - že už není považováno za normu kouřit v práci, při poradách, v kanceláři s nekuřákem, a jsem vděčná za to, že nejsem o trochu starší a že už mě zasáhla tato pracovní kultura a ne ta, která je popisovaná v tomto vláknu, že se to v práci neřešilo, a že se obecný vnímání kouření posunulo směrem k tomu, že není úplně vhodný čmoudit nekuřákům pod nos.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.