| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jen pro Vaši představu výsledného známkování na vysvědčení - paní učitelka dělá známky tak, že si spočítá průměrnou známku z předmětů a je jasné, že pokud máme například z matematiky pět jedniček, k tomu jednu trojku a kouli, že se nikdy nemůžeme dostat na pěknou známku na vysvědčení, takže a´t počítáme, že budeme mít dvojku.. No tak mi to evokuje ZŠ rok 1985, kdy jsme jeli podle podobných tabulek a bylo jedno že i když se ti 5 písemek povedlo skvěle a u jedné jsi zaváhal, máš smůlu - to se totiž u nás na škole nesmí! No co dodat.. Mě tohle průměrování neskutečně bere energii, je to tak strašně zbytečné, měl by se posuzovat celkový pokrok, co se dítě naučilo a my se naučili opravdu hodně - bezproblémově číst, opravdu slušné psát a počítat, ale přesto budeme mít asi nejhorší vysvědčení z celé třídy.. přijde mi to extrémně nespravedlivé už vůči synovi, který je chytrý kluk, jen vidím že zrovna s nepozorností prostě ještě nějaký čas bude bojovat. Ale věřím, že s jinou školou najdeme jiný, individuální přístup. A nepůjde mi o to, aby dostával jedničky, ale aby s ním někdo pracoval jako s člověkem a ne jako s jedincem zařazeným do tabulek průměrnosti... Hlavně nevybočovat!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.