| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo,
tak rozdíl v tom je.
Mě třeba chata v dětství taky moc nebavila, ale když jsme v zimě, kdy se na chatu nejezdilo, přišla k té kamarádce o víkendu, tak jsem si říkala, že je celkem škoda, že takhle tráví čas i v létě. Jak doma kouřili, tak o víkendu prostě totálně prohulený byt, rodiče se někde povalovali, nezájem... Úkolem dětí bylo "neotravovat", neměla jsem tam lézt ani já, kamarádka se hrozně nudila. Tak jsme šly ven za každého počasí. Ale v létě prostě taky musela dřepět doma, oni nebyli nikdy ani u místního koupacího rybníka, nechodili do lesa, na houby... Obě děti prvně viděly vodu až na školním plavání a nestíhaly výuku a naučily se tedy plavat až o dost později, tedy nevím, jestli její bratr není dodnes neplavec. Kamarádku jsem naučila plavat já, ale bylo jí už tehdy myslím 13.

Ještě podotknu, že tohle byla naprosto slušná rodina, uklízelo se u nich víc než u nás (ale ne o víkendu), za děti se víc utrácelo, než u nás, ale prostě ve výměně manželek by z nich klidně udělali něco podobného jako u té Věry.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.