| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mně o tom řekl sám muž... byl z toho nešťastný, pokoušel se tím nějak řešit náš tehdy skřípající vztah (první dítě, odstěhovaní daleko od všech známých, málo peněz, fakt těžké období pro oba...), sám ale zjistil, že tím nic neřeší... byla jsem v šoku a dlouho jsem to musela zpracovávat, ale hodně jsme o tom mluvili, dal mi čas, takže jsem to postupně strávila a začali jsme zase pozvolna budovat důvěru... dneska považuju náš vztah za báječný, máme se pořád rádi a dávno jsem mu odpustila... přesto si moc dobře (možná díky tomu) uvědomuju, že nevíš dne ani hodiny a je všechno jinak...
btw nejsem si jistá, jestli bych odpustila nějakou další...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.