Přidat odpověď
Jo. Ja jsem tedy jaksi tusila, ale furt jsem nedokazala uverit. Postupne se ale situace zhorsovala, nacez kdyz jsem exmanzelovi dala kopacky kvuli jinym zalezitostem (napr. me zacal zadluzovat), za 3 dny prinesl balik fotek jiste x, ze si ji teda vybral misto me, a co ji jako rikam. To byl pro me dalsi z dukazu, ze zmagoril, nikoli, ze je dlouhodoby nevernik. Az po delsi dobe jsem doma nahodou nasla dopis od milenky (tedy exmilenky), ktery propasovala na misto, kde doufala, ze ho najdu, na manzela se nastvu a predam ji ho na stribrnem podnose. Jenze ja byla natvrdla a nepodezrivava, tak ji to nevyslo. Kdyz jsem pak s ponekud zvracenou zvedavosti dopis obsahujici perly jako "chtela bych se tulit k tvemu teplemu telicku" predlozila exmanzelovi, tento se slozil a takrka plakal studem. Priznal.
Taky posleze priznala uklizecka, bo je parkrat nacapala pri uklidu domu, bo exmanzel si nebyl ani schopen zapamatovat, kdy vlastne chodi a cudne zdrhnout. Ze pry me nechtela rozrusovat a bylo ji desne trapne. No, jsem ji vdecna, ze mi to nerekla.
Předchozí