Taky jsem občas něco našla. Klíče od domu - skončily v obchodě, před kterým ležely. Nově vystavený malý techničák od auta - dala jsem ho na oddělení řidičáků, prootže jsem ho našla před budovou, někdo to vytrousil, než do auta sednul. Jen jednu věc jsem si ponechala: jdu si tak ráno do práce, povívá vlahý vánek, ulice jako vymetená, nikde nikdo - a proti mně si to po zemi tiše ševelí pětistovka. Nenašla jsem nikoho, komu by patřila. Tímto "dárci" moc děkuji, přišla mi tehdy docela vhod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.