Nejsem až zas tak silný kuřák abych ztratila čich. Spíš jsem myslela, že se v restauracích tolik nekouří. Aspoň tam kam zavitam. A vzhledem k tomu, že se pohybuji ve společnosti spíše nekuraku, nedělá mi problém si to cigáro prostě nedat. Ani jako kuřák nechápu potřebu kouření v divadle, v kině a podobně. Měla jsem našlápnuto přestat úplně, ale pak přišel prevít stres a odhodlání šlo do kopru. Cechackovske mi nepřijde zakazovat kouření v restauracích, ale plamenne horlit jen proti kuřákům, alkohol nesmrdí, tak nevadí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.