dabo,
u moderní gymnastiky toho nářadí moc netahají, že....
Jinak mám přehled o tréninzích sportovní gymnastiky, které probíhají ve škole, kde jsem učila....měli tam před tréninkem vše připravené, nic netahaly ven, ani neuklízely...fakt celou dobu makaly, v družtvech tak po 5 na jednom nářadí, takže prostoje minimální
.
U moderní gymnastiky se taky jednotlivé prvky nacvičují společně, těch individuálních cvičení, kdy cvičí jen jedna a ostatní jen sedí není většina.
Navíc já mám těch 25 prvňáků 3,5 hodiny denně a vím, jak strašně unavení po té době jsou, i když jim ten program udělám zajímavý, střídají se činnosti pohybové a mentální, kreativní....třeba dneska si brala asistentka skupinky po sedmi dětech na pozemek, 20 minut pleli, 10 minut si četli jeden článek a povídali, pak přesuny tam a zpět....já měla se zbylými 14 dětmi hodinu matiku, hodinu češtinu, v češtině hlavně psali, v matice hlavně manipulovali s pomůckami...nakonec pro všechny výtvarka....v tom klasika přestávky na relax....a stejně toho už po těch 3 hodinách prostě měli plné kecky...