No to je složitější - někdy mám a někdy ne. Třeba mám práci takto: PO 6 - 10 16 - 22 ÚT 14 - 22 ST 12 - 19 a pak od 22 do rána ČT do 10 14 - 22 PÁ 8 - 15
Ta noc je jakoby "druhý úvazek", já o ni nestojím, ale dostala jsem to nařízeno a po pravdě jsem se bála to odmítnout, abych nepřišla i o tu plnou pracovní dobu. ta plná je vychovatelka (krotím puberty na internátě), ta noc se bere jako že "vlastně nic neděláme" a to máme jen jako "asistent pedagoga" za směšnou hodinovku....
Jo a je to ještě jinak v sudém a jinak v lichém týdnu... Aby bylo veselo....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.