| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jako malá jsem ukradla kamarádce šatičky na panenku. moc se mi líbily a kamarádka je zrovna nehlídala. pak jsme se strašně styděla a šatičky jsem odvezla na chatu, abych nic nemusela vysvětlovat.
Jako puberťačka jse ukradla ve školní jídelně lžičku. Ani jsme ji moc nepotřebovala, ale chtěla jsem vědět, jestli to dokážu. Pak jsem si nadala, že jsem blbá, a jestli mi to stálo za to případné riziko chycení a vyhodnotila jsem kradení jak pitomost, pokud nejde opravdu o život.
Strašně mě mrzí, že při jedné návštěvě, kradly dceřiny kamarádky u nás, byly tři, nevím, která znich to byla. Dceři to bylo hodně líto, já už to tolik nehlídala, protože už mi přišly velké.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.