Začínala jsem od znova okolo 35. Jinak celý život v administrativě - asistentky, recepční...taky mně to absolutně nenaplňovalo. Rekvalifikovala jsem se na práci s dětmi od novorozenců. Pracovala jsem nějakou dobu v jeslích a teď se živím jako profesionální chůva. Práce mně baví a naplňuje. Ale mám manžela, jsme ne vydělávání, placení hypotéky a živení dětí dva. Sama bych to nedala. Plat v jeslích byl zoufalost a teď při podnikání na ŽL taky nic moc, snažím se držet ceny co nejníž, je velká konkurence, navíc je to nejistota, výdělek se liší měsíc od měsíce. Tak musíš zvážit i tuhle stránku. Na rekvalifikaci ale přispíval ÚP.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.