Líbí se mi ten nápad, dávat podle třídy od 10 korun, ale u nás by to asi neprošlo. Děti mají vpodstatě stejné "výdaje" - myšleno tak, starší nikam ještě nechodí sama. Kamarády mají společné, takže by mi přišlo nefér, kdyby šli společně ven a dcera by si mohla koupit dva kopečky zmrzky a kluk jen jeden.
Napadlo mě udělat dohodu ohledně povinností, aby ta vyšší částka nebyla jen odrazem věku. Naše děti mají povinnosti stejné, zvládnou stejné věci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.