Ahoj, chtěla jsem poprosit o nějaké praktické rady jak přežít na dovolené u moře s MS. Jedeme na 14 dnů, ze zdravotních důvodů nelze MS posunout hormonálními léky. Mám zavedeno nehormonální tělísko, takže MS mám nepravidelnou a silnou, cca 7 dnů. Ubytování máme od moře ve větší vzdálenosti, takže nelze docházet na WC tam a bude třeba používat WC na pláži (Itálie - turecké záchody - hrůza a děs)....Máte ze zkušenosti nějaké rady a vychytávky, co si vzít s sebou ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.