Hele Monty, já to zažila na vlastní kůži. Ještě ve druhé třídě jsem vykřikovala "jak nikdy". A jak to dopadlo? Než aby se madam potají matlala na záchodech ve škole levnejma kšuntama od ťongú (i přes moje vysvětlování o škodlivosti a nevhodńosti) a vypadala jak zmatlaná kurvička, tak jsem s ní navštívila drogerii, zakoupila šminky a lak na nehty, k tomu řádný odlakovač a věci na odlíčení a péči o pleť a madam odvedla ke kosmetičce, aby jí ukázala, jak se malovat a jak pečovat o pleť. Já se nemaluju a moje péče se sestává z namazání niveou po koupání.
A barevný proužek má slíbený o prázdniny. Než aby si to vyráběly pokoutně doma s kamarádkama, tak ať jí ty tři proužky v ofině vyrobí kadeřnice.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.