Přidat odpověď
Dcera chtěla píchnout uši ve 3 letech, ale dneska nevím, jestli to byla až tak její vůle nebo do ní klavírovali ostatní příbuzní. Jako miminu jsem jí náušnice nedala, ale spíš jsem se k tomu nedokopala, než že bych to nějak zásadně řešila. Připravené měla dvoje, ale známá doktorka to nedoporučovala po 4. měsíci, že prý byly případy, že se dítě tak urputně bránilo, že si při tom způsobilo krvácení do mozku, že když jsem prošvihla vhodný termín, tak pak až později.
Jinak dcera prošla jak princeznovským a finticím obdobím, tak i obdobím, kdy nosila rockovou a maskáčovou módu v kombinaci s černou (tam ale dneska tvrdí, že jsem jí ty věci cpala)a nakonec zakotvila u takové pro mě nedotažené rádoby elegantní módy, ale nekecám jí do toho. U mě v současné době dobrý příklad v oblékání a péči o sebe nemá a to už delší dobu, tak asi dost kopíruje vrstevnice, ale na některé věci nemá odvahu. Jinak co se týče jejích zájmů (tanec), tak tam si užije jak výrazné malování, tak extravagantní kostýmy se třpytkami různého druhu (disko, latina, show dance, orient).
Předchozí