Kdyby někdo vzal moje vajíčko a vyrobil z něj někde dítě, tak to dítě je pro mě sourozenec mých dětí a já jsem jeho matka. Kdyby někdo vzal spermii mého muže a vyrobil z ní někde dítě, tak to je opět sourozenec mých dětí a můj muž je jeho otec. Akceptuji, že někdo k takto vzniklým dětem nemá vztah a dokáže je za své děti nepovažovat, ale biologicky to jeho děti jsou a to nelze nijak okecat. Resp. u otce, protože u matky to komplikuje osoba, která dítě nosí a porodí. Tam jsou pak asi dvě matky (myslím biologicky, úředně se asi matkou stanovuje ta porodivší) nebo nevím, pro mě úplně fantasmagorická věc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.