Možná proto že jsi v takové situaci nebyla... Sama já jsem pokaždé otěhotněla poměrně za dlouho a hlavně u prvního dítka jsem to dost těžce nesla... Kamarádka na tom byla ještě hůř a může děkovat nějaké cizí ženě že darovala vajíčko jinak by dnes neměla svého krásného synka, to samé jedna učitelka ze školky -s kvělá ženská děti zbožňovala, vlastní se nadařilo až na 3. pokus IVF a má krásná dvojčata. Nedovolila bych si soudit ty, kteří děti mít nemůžou neb vím že sama bych byla vděčná pokud by jedinou šan cí k dítěti bylo dárcovství. To nemluvím ani o ženě, která děti kdysi chtěla, hrozně moc chtěla, ale ten její byl neplodný a o dárcovství nechtěl slyšet - dnes jsou to 2 zapšklý lidi nenávidějící celý svět a žena sama před pár lety přiznala že vědět co bude dál raději by si dítě udělala s prvním chlapem, který by šel opkolo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.