Já jsem byla na úřadu práce rok... za tu dobu desítky poslaných životopisů, asi 15 konkurzů (po 10 se ani neobtěžovali ozvat, jak jsem dopadla, z ostatních stručný mail, že vybrali jiného uchazeče) neskutečně mě štvalo, že nevím PROČ MĚ NECHTĚJÍ mám ve svém oboru plnou kvalifikaci a 7let praxe na různých pracovištích, čili jsem si připadala jako "expert". Později spíš jako totální nula.
No a po roce jsem šla na jeden konkurz - na místo, kde jsem vlastně ani jít nechtěla ... a nakonec mi hned druhý den volali, že mají o mě zájem a ještě se ujiš´tovali, že opravdu chci nastoupit - nabízeli mi pár dní na rozmyšlenou. Vzala jsem to hned, protože jsem byla v té době už 7 měsíců s příjmem 0kč
A práce je to fakt pohodová, v mém oboru (který je dosti specifický), u seriózního zaměstnavatele, dokonce za plat, který jsem si sama řekla (zpětně samozřejmě lituji, že jsem si neřekla víc
) Jediné mínus - je to 50km od místa bydliště... čili dojíždění autem hodinu ráno a hodinu odoledne zpět, 4tisíce měsíčně projezdím a bez auta bych byla v ... . Takže vydrž, trvá to, ale jde to.