| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano, přesně. Když jsem chtěla mít maturitní vysvědčení, taky jsem musela leccos zkousnout, jinak by mne třeba i vyloučili ze školy. Totéž na VŠ, tam jsem zažila dobu kdy byly povinné státnice z marxismu-leninismu. Větší krávovinu aby pohledal, to se nedalo ani naučit, ani pochopit, snad jen něco přečíst a spoléhat na štěstí, protože ti, co to zkoušeli, tomu sami nerozuměli. To byli samí kovaní soudruzi, sotva vyučení, doma Leninovy spisy na polici, ale nečetl je nikdo. Hlavní bylo, že byli rudí až na pr**i, snad i lejna měli rudá. Kdybych odmítla tyto státnice složit, nedostanu diplom. Posléze jsem v práci taky musela leccos překousnout, protože jsem měla rodinu a práci v dosahu MHD. Taky jsem mohla být nezaměstnaná, že. Kdo by mi pak ale platil složenky, když jsem byla samoživitelka bez alimentů? No, a bydlet v jeskyni se mi fakt nechtělo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.