Libiku,
"to cos jinde uváděla jako svou majestátnost (hmotnost), je hodně ve vztahu k tomu, aby sis své zdraví exaktně udržovala. (dotknout jsem se tě nechtěla)."
Neboj, nedotkla jsi se mě, vím, že si ze zdravotního hlediska patrně nepočínám zcela ideálně, a jsem s tím aspoň prozatím srovnaná.
"Tak mi pověz, proč nemůžeš připustit, že tatranka je sračka" - no jednoduše proto, že si to nemyslím, respektive že je to trochu složitější, důvody jsem uvedla níže.
"a že má smysl přemýšlet o tom, co se do toho krku hrne." Tak to Ti naopak připustím zcela dobrovolně a bez mučení, viz opět důvody, které jsem uvedla níže.
Prostě odmítám z tatranky jako takové dělat strašáka, protože to prostě sám o sobě žádný strašák není. Záleží na tom, v jakým kontextu je to zasazený, myslím, že jsem dost jasně řekla, že problém by byl živit se JENOM tatrankama nebo živit se tatrankama NAVÍC k normální stravě, zatímco když si tu tatranku "zakomponuješ" do svý denní dávky jiný stravy tak, aby ti nechyběly ty ostatní věci, který v tatrankách nejsou, a abys nepřekročila ani množství přijatý energie, tak tam žádnej problém nevidím.