| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Grainne, ale já to nikomu nevnucuji. Tady je na to téma debata, ale běžně třeba když kamarádka strčí svýmu dítěti na výletě tatranku, tak neřeknu ani popel (a ani se nezatvářím :)
ale doma tomu klidně řekneme "sračka" a upozorním dítě, který by mělo tendenci jíst hlavně takové věci "hele, nežer samej shit, koukej si vzít taky něco normálního" :)
jo a "sračka" klidně nazvu věci, který mám osobně i ráda - ale nebudu si nalhávat, že to má snad pro mé tělo nějaký pozitivní přínos

mmch, veselá historka z natáčení: jezdím na skautský tábor jako "zásobovač", v praxi to znamená, že dostanu seznam a jedu nakoupit. první rok, co jsem tam byla, měly děti v jídelníčku ob den jako svačinku nějakou tatranku, perník apod.(jinak měly ovoce, zeleninu, jogurty apod.) Docela mě to štvalo, tak jsem se v místní kavárně (mají vlastní výrobnu) domluvila, že nám místo toho vždycky něco upečou. Cenově to bylo jen o trochu dražší, v rozpočtu na to místo v pohodě bylo. Díky své "válce s tatrankami" jsem byla hrdinou tábora.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.