Přidat odpověď
Grainne, ale já to nikomu nevnucuji. Tady je na to téma debata, ale běžně třeba když kamarádka strčí svýmu dítěti na výletě tatranku, tak neřeknu ani popel (a ani se nezatvářím :)
ale doma tomu klidně řekneme "sračka" a upozorním dítě, který by mělo tendenci jíst hlavně takové věci "hele, nežer samej shit, koukej si vzít taky něco normálního" :)
jo a "sračka" klidně nazvu věci, který mám osobně i ráda - ale nebudu si nalhávat, že to má snad pro mé tělo nějaký pozitivní přínos
mmch, veselá historka z natáčení: jezdím na skautský tábor jako "zásobovač", v praxi to znamená, že dostanu seznam a jedu nakoupit. první rok, co jsem tam byla, měly děti v jídelníčku ob den jako svačinku nějakou tatranku, perník apod.(jinak měly ovoce, zeleninu, jogurty apod.) Docela mě to štvalo, tak jsem se v místní kavárně (mají vlastní výrobnu) domluvila, že nám místo toho vždycky něco upečou. Cenově to bylo jen o trochu dražší, v rozpočtu na to místo v pohodě bylo. Díky své "válce s tatrankami" jsem byla hrdinou tábora.
Předchozí