Carollyn, zčásti nerada vyhazuju a zčásti jsem líná, nechce se mi to řešit, když zbytek prostor je stejně zabordelený. Já tedy vůbec v současné době figuruju v okolí jako etalon naprosté lenosti, ale ještě před pár lety jsem byla jedna z nejaktivnějších. To je zapomenuto. A podobnou věc jsem zažila i u vzdálenější příbuzné. Poučení - člověk musí udržovat stabilní hladinu činnosti, kdo je "rozvážnější" pořád, nebude třeba označen za líného tak snadno jako někdo, kdo je samá činnost a najednou vyhoří - zleniví.
Jentak - zabordelenou ložnici snesu líp, než zabordelený obývák. Vastně je to jen prostor vyspání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.