| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

diskutérko,
tak já se přiznám, že taky občas synovi řeknu, že skončí jako kopáč nebo za kasou. Mně zas doma říkali, že skončím v továrně u pásu nebo v mlíkárně. Babička dokonce používala i to "utírání kravských zadků", jak tu nedávno někdo zmínil. Ale nikdy se se mnou doma nikdo neučil, k ničemu mne netlačil, že bych musela počítat nějaký příklady navíc jako přípravu na přijímačky na gympl, to ani náhodou. To jsem myslela tou motivací. Myslím si, že dneska ti rodiče fyzicky na těch dětech "sedí" a nutí je k tomu. Vždyť jsem to tu ostatně x krát četla - dva roky před přijímačkama se DOMA připravujou. Pořád doufám, že to není masivní jev a že to je jen další specifikum Rodiny.cz, jinak bych asi opravdu synovi ten gympl rozmlouvala, protože by se tam trápil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.