| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobré ránko.

Musím se přiznat, že mě zaráží jedna věc. Jak někdo, kdo má takový odpor k matice může uvažovat o gymnáziu.
Určitě mi dáte za pravdu (zejména ti, kdo mají už starší děti ve vyšších ročnících),že na gymplu je matematika docela složitá. U nás jí mají studenti 5x týdně.
Už jenom to, že půjde s trojkou k přijímačkám ho znevýhodní v bodovém hodnocení. A bez přípravy na přijímačky podle mě má nulové šance. Tedy pokud není geniální a nemá opravdu nastudováno. V potaz beru i to, že jsou tam (mohou být) různé chytáky. Navíc pro dítě, které nikdy nevidělo SCIO testy to může být matoucí. Ze svého okolí vážně neznám nikoho, kdo by dítě na přijímačky nepřipravoval.

Monty,
je rozdíl jestli v bodovém hodnocení skončíš nad čarou, pátá pod čarou a nebo stopadesátá pod čarou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.