Já je taky nechápu. Jednou jsem si objednala dvoudenní kurz a na něm jsme taky probírali m-mapy,cca 4+2 hodiny. Na konci nám lektorka rozdala témata a našim závěrečným úkolem bylo vytvořit mapu. Byla jsem na sebe hrdá,že jsem to zvládla a že všechno spolu souvisí. Jenže přišla lektorka a seřvala mě,co to jako mám,že jsem snad vůbec neposlouchala a že to mám celé špatně. Inu,vysvětlila jsem jí svůj postup,což ji ještě více rozlítilo a v závěrečném hodnocení skupiny si mě řádně vychutnala. Čili m-mapy nesnáším ještě víc,ale obrovské pozitivum je,že ve škole o to víc naslouchám studentům,kteří mají jiné než tradiční řešení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.