Přidat odpověď
Zajimava diskuse...akorat pro me.
Pred RD jsem delala ve strednim managementu v IT, pod sebou dva lidi, plat kolem 50 tis. Po RD se mi zpatky nechtelo, ale oni taky nechteli, takze to bylo vzajemne. Navic se mi narodila holcicka s handicapem, zajimala jsem se vic o zdravotni veci nez abych drzela krok s IT. Udelala jsem si zdr. masera (na doplneni vysoke skoly obor fyzioterapeut jsem si netroufla) plus dalsi hromadu kurzu a pred nedavnem jsem si udelala OSVC a delam rukama....
ma do dve roviny - mam prazndou hlavu, neresim moc hlidani deti (delam dva dny v tydnu), muzu sportovat a venovat se sobe a jsem stale v obraze, co se tyce nemoci dcery, mam na to dost casu i cvicit s ni. Zaroven me hrozne tesi a uzivam si, kdyz muzu nekomu pomoct (venuju se zdr.technikam, ne relaxaxnim)
druha rovina je - ze mi to je nekdy lito....mam vyrazne mene penez, jsme zavisly na manzelove prijmu a mam obavy kdyby se mu neco stalo.... a taky se trochu stydim...treba lidem z byvale prace rict, ze jsem ted maserka, nekdy mam pocity litosti, ze jsem si nechala utect dobrou karieru a ze uz jsem stara na velky zmeny a ze budu mit houby duchod....
tak asi tak....
Předchozí