Přidat odpověď
Děkuju za reakce. Ja jsem v podstate spokojena. Mám mnohem jednodušší život. V jednu chvíli, kdy to s dcerkou vypadalo dobre jsem zacala pracovat a nejak prosvihla chvilku, kdy se schylovalo k recidive a pak musela na operaci. Asi by nejspis musela tak jako tak, ale ja si to doted vycitam, ze jsem si toho vcas nevsimla.
Taky jsem zalozila o.s. pro rodice se stejne nemocnymi detmi, mam s tim dost prace (zadarmo) a hrozne me uspokojuje, ze muzu nekomu pomahat.
Ale tak nejak vnitrne jsem to jeste nestravila, ze jsem JEN maserka. Asi kdybych k tomu mela tu vejsku a mohla to delat vic do hloubky (ja pouzivam dost fyzioterapeuticky metod, absolvuju kurzy i s fyzio, ale spravne byc to nemela delat). Jenze je mi 40, musela bych zaroven studovat denni studium a nejak zaplatit zdravotni a socialni a k tomu jeste deti (dve, jedno nemocne, druhe temer skolni) . Tak tak si zaplatim svoje naklady (pojisteni, najem, kurzovne), domu neprinasim nic navic....
Diskuse mi prisla akorat do mych uvah, jestli jsem udelala dobre. Tak se omlouvam, ze si tu takhle vylevam srdicko.
Předchozí