Někdy se stane, že se to neodhadne. Miminka obvykle prospí celý den v šátku a prostě jednou to nevyjde a zrovna se to nehodí. Já bych sice dítě do opery ani na dlouhou prohlídku čehokoli nebrala, ale zas řvoucí děti mi nějak nevadí, pokud nejsou moje. Mám pro ně pochopení, jsou to děti. A na druhou stranu, kdo bere ohled na ty děti? Všichni ti kuřáci na lavičkach v parku,kde si děti hrají? Všichni ti pejskari? Dennodenně tu posloucháme štěkot a vytí psů, děti si hrají mezi hovny, pořád je musím okrikovat, ať nasbíraji ty vajgly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.