Přidat odpověď
Anni, tak třeba právě proto, že se tam nemá kde vyčůrat...my jsme se synem taky dlouho do jeskyní nešli, právě z tohohle důvodu, poprvé byl s námi loni v Koněpruských jeskyních, to už jsem věděla, že to dá...ale taky mi vadilo, že někteří rodiče tam brali malé děti, které celou dobu pokřikovaly, přes zákaz pořád na všechno sahaly...kdyby to takhle dělali všichni, tak za chvíli nemáme kam jít...Minulý týden jsme na dovolené byli v Bozkovských jeskyních a ke konci prohlídky tam taky jedno dítko chtělo čůrat...naštěstí už to bylo před koncem, takže paní průvodkyně s nimi vyběhla ven, vypustila je a vrátila se k nám, nevím, jak by to řešili třeba v polovině...prostě na některé věci je lepší počkat, až jsou děti větší....vadí mi to třeba i na zámcích a hradech...navíc nechápu, jak si to ti rodiče užijí, když jim tam dítko pokřikuje a celou dobu se je snaží hlavně zabavit a uklidnit....to radši rok počkám a užijeme si to pak všichni... Jinak my podobné akce dost plánujeme dopředu, zjišťujeme, jak dlouho kde trvá prohlídka, jestli je to vhodné pro děti, koukneme na fotky na netu, abychom věděli do čeho jdeme.....
Předchozí