Přidat odpověď
Umami - ale sama píšeš, že přiměřeně..., což pro mě znamená právě to, že 2 leté dítě vezmu na nějakou dětskou výstavu, kde ho ale taky povedu k tomu, že se na výstavě nekřičí...že ho nevezmu ve 2 letech do jeskyní, když vím, že už nemá plínky a jsem si téměř jistá, že celou dobu nevydrží...že později ho vezmu někam do "velkého" muzea, kde nebude výklad, ale stejně ho budu učit, že se tam nekřičí....ale když vezmu batole, které pořád ruší křikem, na prohlídku zámku, tak mi to jednak přijde naprosto neohleduplné jak k průvodkyni, tak k ostatním návštěvníkům a navíc si to neužiju ani já, když budu celou dobu dělat všechno pro to, abych dítko zabavila a bylo potichu....to tam radši půjdeme o dva roky později a mezitím si může slušné chování trénovat na vhodnějších akcích... a i výstava Večerníčku je kulturní akce a musí se tam dodržovat nějaká pravidla....O víkendu jsme byli třeba v Muzeu Čtyřlístku v Doksech a přišlo mi dost smutné, že i na internetu měli oznámení, že bohužel kvůli tomu, že si někteří návštěvníci pletli muzeum s dětskou hernou v nákupním centru, tak museli omezit počet herních prvků a stáhnout volně přístupné pastelky ze stolečků...
Předchozí