Yuki, tak já třeba zrovna celkem nestandartní dítko mám a právě o to víc a obezřetněji všechny akce plánuju a vybírám... v určitém směru některé věci toleruju a chápu víc, než rodiče "standartních" dětí...ale zároveň mne jen tak něco nezaskočí...i když zrovna teď na dovolené jsem jednu nečekanou situaci zažila - syn byl celou dobu natěšený na Dinopark v Liberci, byli jsme předtím v Plzni, byl se školou v Praze na Harfě, tam byli i v tom kině...dinosauři ho zajímají....věděla jsem, že v Liberci je ten Dinopark uvnitř nákupního centra, viděla jsem fotky, věděla jsem, že je to tam tmavé, málo a strašidelně nasvícené....ale vzhledem k tomu, že tmavé, jen málo nasvícené jeskyně zvládl v pohodě loni i letos, zvládl i ukázku opravdové jeskynní tmy v Koněpruských jeskyních, tak jsem nečekala, že bude problém....no a syn tam nejdřív vůbec nechtěl dovnitř vejít, i přesto, že tu tmu viděl ještě před koupením lístků a ptala jsem se ho, jestli tam opravdu chce...chtěl...při vstupu ale dostal strach...nakonec jsme prošli kousek, došli jsme na konec, kde byl nějaký ten dino shop, tam už bylo světlo, pak se nechal i přemluvit, že jsme se kousek vrátili a prošli to spolu...ale fakt měl strach, takhle jsem ho ještě předtím nezažila....no ale dal to a za statečnost si pak v obchůdku jednoho dinosaura mohl vybrat