Ja bych vsechny ty pruvodce zrusila a byl by pokoj. Kdo ma ty jejich radoby vtipne povidky stejne poslouchat.
. Lidi by se prosli a v patak by jim sel sekuritak, v ruce papir s popiskem a bylo by po stiznostech
.
Ja na ty hrady uz tak nerada chodim, pac vzdycky s hruzou cekam, jaky zoufalec nas to bude provazet. Tech fakt normalnich, aby clovek na prstech jedne ruky spocital.
S tema chodim jen tam, kde mi nehrozi infarkt z jejich chovani.
A jak pise maarg... nase deti ty st. dve se staly zdivocelou smeckou v dobe, kdy se jim narodil bratricek. Obcas s manzelem kroutime hlavama proc se tak chovaji
.
V jeskynich jsme jeste nebyli. Nemela jsem zatim odvahu. Na zamku uz byl se synem manzel. A zvladli to. Driv nez v sesti letech z toho stejne nemaji rozum.
Nakombinovat skolaka predskolaka a batole a zajmy je zcela tezky ukol. Letos to resim primestkymi tabory pro nejstarsiho, ktery se s omladinou desne nudi. Sama bych s nima nesla ani na koupaliste ani na hrad
).
Myslim si, ze dotycny tatinek to proste neodhadl. Muj manzel taky obcas neodhadne a nektere veci mu vubec nedocvaknou a inteligentni je hodne
.