Myslím, že důležité je jakým způsobem rybízovou šťávu získáváme... Ten, kdo vaří celý rybíz i se stopkami a hlavně jadýrky, která obsahují právě nejvíce pektinu, a pak pasíruje přes síto, tak má vyhráno. Důležitá je u rybízu také dlouhá doba pozvolného vaření - klidně 30 minut. Kyselím navíc citronovou šťávou. Hodně zdaru a zapomeňte na odšťavovače!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.