| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

maargitt,
jak píše mandelinka - princip kolektivní viny. Ony ty starší budou mít pak samy zájem, aby bylo mladší v klidu a nemuselo se kvůli němu odcházet.
Nevím, vždycky jsem se pokládala za poměrně benevolentního rodiče, co zasahuje až ve chvíli, kdy teče krev (obrazně řečeno), ale fakt si neumím představit, že by mne malý dítě nerespektovalo. Pokusy samozřejmě byly. Na to, že to maminka myslí opravdu vážně stačila jedna facka. Ale pořádná. Ne proto, že bych ho chtěla bít, nejsem příznivec tělesných trestů. Ovšem ve chvíli, kdy jsem vyslovila "ještě jednou to uděláš a dostaneš facku", udělat jsem to musela.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.