| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Škrabu.
Když to po mě má někdo číst, dám si trochu záležet, dětem píšu vzkazy téměř výhradně tiskacím (a jsou to už velké děti), aby se nemohly vymlouvat, že úkol nesplnily, neboť nerozluštily.
Nemám dysgrafii, nejsem přeučený levák, jsem netrpělivá, nebaví mě si s psaním hrát.
Děti to podědily po mně asi :), krasopis nemá ani jedno.
Když děti začaly chodit do školy a učily se klasické psací písmo, překvapilo mě, jak je složité, už jsem od své první třídy zapomněla. Záviděla jsem pak kamarádčině dceři, že na její škole učila psát písmem Comenia Script, ale prý se od něj ustupuje...?

V prvním ročníku zdravky vyšlo najevo, že jedna z nás má hezké, zajímavé písmo. Některé spolužačky nad ním zaplesaly a pravily: to mě musíš naučit! V duchu jsem si ťukala nad takovým požadavkem na čelo, nevěřím, že jde vlastní písmo až tak přetvořit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.