Přidat odpověď
Tak my máme za sebou cestu dlouhou 1050km + trajekt a na to že jezdíme každý rok 2x, tak tohle nám dalo docela zabrat.
Porovnání s cestu do Caorle moc nesedí, tam je to necelých 700km a navíc je tam zvykem, že kdy přijedeš tak tě ubytují. Tady nám dovolili být v areálu, ale klíče jsme dostali až v 17:00 - tak jak bylo na poukazech.
Vyráželi jsme ve 4:30, pro děti jsem měla dopředu vymyšlenou soutěž, která jim zabrala tak 2 hodiny. To je bavilo a bylo to super. Cestou jsme měli 2x zastávku na vytipovaných místech.
Celé to ušlo a nálada byla výborná, až na poslední 2 hodiny cesty. Začalo být hrozné dusno a dálnice v Itálii byla nad mé schopnosti. 4 proudy v každém směru, z toho 2 proudy jen kamiony (nejnižší rychlost tipuju na 120km). Každý pokus o předjetí znamenal vyjet z pruhu do nejrychlejšího, napasovat se tam mezi šílené italské řidiče, kteří holdují silným autům a naprosto neví co jsou směrovky.
Vzhledem k tomu, že jsem vyráželi celkem nevyspaní, tak jsme vážně byly rádi, že jsem byly na místě. Děti to tentokrát zvládly na výbornou.
Předchozí