Milado, jo, hygienické diskuse jsou vždycky hodně živé. Diskusi o fobii z manželova ručníku jsem nezachytila. Ale třeba u nás doma bylo poměrně striktní rozdělení ručníků jeden byl na ruce pro všechny (ten se častěji měnil) a na tělo měli všichni vlastní 2 - jeden na obličej a horní část těla a druhý na dolní. Musely se ale opravdu takhle rozděleně používat. Na druhou stranu se ručníky zas nepraly tak často. Myslela jsem, že to tak mají všichni. A pak jsem narazila na zvyk, že s každý utře do kteréhokoli v koupelně, protože se stejně perou po dvou dnech a jsou tedy skoro čisté. Dneska mi doma v tomhle vládne anarchie, jen se tedy neutírám do ručníků dcery (MM klidně jo), nějak to vůbec neprožívám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.