Mam cerstvou zkusenost. Na balik adresu adresata a sebe jako odesilatele (skrtnout). Vyplnit podaci listek. Rict, ze chci Balik na postu. Ozvou se na telefon adresatovi. Ja jsem ovsem na postu desne nasrana a tudiz sprosta. Rekli mi, ze ho bude mit adresat druhy pracovni den. Bylo to urgentni. Ve stredu rano jsem poslala a adresat ho nejen doposud nema, ale ani se mu nikdo neozval. Takze bacha.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.