Grainne, já se opravdu nesnažím nikoho přesvědčovat... chtěla jsem se poradit a rad se mi dostává.
Např.
"...vy.erte se na blby bonbony, ty i pani ucitelka... Za ten dusevni kkid vsech zucastnenych to opravdu stoji. Hrabat muze cloveku z ledasceho, ale zabyvat se bonbony timto zpusobem?"
- já se už nějak zařídím, ale paní uč. se na to vys.at nemůže, neb dovolit jednomu = zvlčí celá třída, nebo bude závidět privilegovanému jednotlivci - kéž by náš duševní klid závisel jenom na tomhle... - ano, hrabe mi z ledasčeho - holt každý jsme nějak praštěný, co my s tím naděláme, pane diskžokej??
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.