Vzhledem k neobvykle teplému červenci nás to logicky táhne často k vodě - ovšem veškeré bazény a koupaliště jsou neskutečně přeplněné (což je teda taky logické v těch vedrech) a já trpím jako zvíře, když na mě ze všech stran stříkají rozjívené cizí děcka, v bazénu neudělá člověk ani dvě tempa, aby do někoho nevrazil nebo mu někdo neskočil na záda
Tohle všechno přispělo k tomu, že mnohem raději jezdíme na přehrady - kde může člověk plavat dle libosti až do úplného vyčerpání, případně se tam nechat houpat na na nafukovacím lehátku (což na koupalištích samozřejmě nelze), děcka si tam můžou natahat různé nafukovací žraloky a krokodýly. Synek (4) je nadšený, když se může čabrat na mělčině s hračkami, stavět tůňky z kamení a podobně. Prostě paráda.
Ovšem překvapilo mě, kolik mých známých zastává názor, že by do nějaké přehrady nikdy nevlezli
, že je ta voda hnusná, špinavá... (no průzračná jako na stříbrném jezeře samozřejmě není, ale není to ani zabahněný rybník se zelenou hladinou). Prostě když to není přechlorované a průzračné, tak do toho nevlezou, maximálně tam jezdí koupat psiska.
Co vy- vlezete do přírodních vod a užíváte si to? nebo jedině na chlorovaná udržovaná koupaliště a bazény s atrakcemi?
A co podle vás lidem na tom přírodním koupání tak vadí?