dávám do igelitáku ve špajzce. Zkoušela jsem jak doporučují balit do utěrky,ale neosvědčilo se to,už nevím pořádně proč,jestli byl chleba brzy tvrdý,okoralý či co.
Ted ale pravidelně kupuju žitný kváskový a ten v pohodě vydrží celý týden v igelitu,aniž by na něm byly nějaké změny,pořád je stejně dobrý.
Když kupuju vyjímečně rohlíky či nějakou housku,tak jen na ten den či na snídani,to neskladuju dýl jak jeden den.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.