Ja se proste spatne vyjadruji. Vztahy jsou pro mne dulezite a moc. A proto i to resim, vim ze bych mamu nastvala. Ale to ze Ti na nekom zalezi preci clovek, neni zcela ve fyzicke pritomnost na nejake oslave. Ja mam proste tohle posunuty jinam. S lidmi na kterych mi zalezi nas nerozdelil ani ocean a vime o sobe, o svych detech, manzelech a ja nevim co. Jsou lidi od kterych jsi na mile daleko a prece jste si blizko. Ale moje rodina me zatrati jakmile prekrocim hranice kraje. Jsem to ja kdo musi volat a hlasit a ptat se, ja musim jezdit, kdyz jsem si takovej zivot trzena od rodiny vybrala. To mi proste prijde nefer.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.