Když je no poo na tebe už moc velká šílenost (což chápu, já jsem si nejdřív taky ťukala na čelo), dobrým kompromisem by mohla být taková ta přírodní šamponová mýdla. Nějaká vyrábí i Lush, ale já raději kupuji od českých výrobců, leccos se sežene např. na Fleru (mají na to už i zdravotní atesty, jinak by tam nesměli prodávat). Ty mají fakt čisté přírodní složení bez přidané chemie. Navíc dost často moc hezky voní, za vyzkoušení určitě stojí. Než jsem zkusila tu mouku, používala jsem je několik let a i teď po nich někdy sáhnu, když třeba hodně spěchám a nemám čas matlat se s moukou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.