Já mám k Lush nějaký odstup, navíc ta jejich mýdla mi nějak děsně smrdí (když procházím nějakým OC, kde mají krám, tak musím zadržet dech, jaký je to řízný odér). Ale ta šamponová mýdla těch drobnějších českých výrobců (nechci tady někomu dělat cílenou reklamu, ale je jich už k sehnání dost) mají opravdu fajn složení (přírodní oleje, příp. nějaké bylinkové výluhy, na vůni esenciální oleje). A fungují taky bezvadně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.